Batibouw opent deuren van 17 tot en met 25 februari 2024

admin


Batibouw opent deuren van 17 tot en met 25 februari 2024

Van zaterdag 17 tot en met zondag 25 februari 2024 vindt in Brussels Expo weer de hoogmis voor bouwers en verbouwers plaats. Van interieur- inspiratie tot de nieuwste innovaties, Batibouw brengt het allemaal samen onder n dak.

Met de themas betaalbaar wonen en duurzaam verbouwen zet Batibouw tijdens haar 65ste verjaardag actuele bouw- en verbouw topics op de agenda. Bij meer dan 350 exposanten kan je terecht voor een unieke inkijk in de bouw- en verbouwsector, professioneel advies bij je bouw- of renovatieproject of om interessante deals te scoren.

Batibouw opent deuren van 17 tot en met 25 februari 2024
Heel wat expertise zal gedeeld worden in de Batibouw Academy: een uiteenlopend aanbod van inspirerende conferenties, workshops, trendtalks, demos rond themas als premies, energie, budgetbeheer, wellness, alternatieve woonvormen, tuinarchitectuur, … Enkelen om alvast in je agenda te noteren:

  • Hoe ziet de tuin van de toekomst eruit of breng je meer groen naar je interieur? Floralin Gent en de greenovaters van Groenwand zetten je groene vingers aan het werk.
  • Is de Tiny House movement een trend of een fundamentele levensstijl? Ervaringsdeskundige en ondernemer Cathy Camertijn van Hasta La Vista Tiny Home legt je alles uit over deze flexibele manier van leven.
  • Hoe bouwen en verbouwen zonder financile kater? Julie en Sofie van Bouwen Binnen Budget geven al hun tips prijs.

Inspiratie opdoen kan ook in verschillende toegewijde zones zoals de Kitchen Experience, waarbij de nieuwste technologische snufjes voor jouw keuken worden voorgesteld en uitgetest. Wie worstelt met het energievraagstuk bij zijn of haar bouw- of renovatieproject kan terecht in de Energy Solutions-zone: adviseurs staan professionals en particulieren bij in hun vragen rond het optimaliseren van energieverbruik.

Belgian Building Awards

Batibouw is niet alleen bouwen en verbouwen, maar zet ook onze architectuur in de kijker. Met de Belgian Building Awards worden verschillende architectenbureaus via 8 categorien bekroond: Rookie of The Year, Student Award, Private House, Residential Real Estate, Utility Award, Company Building Award, International Award en Pioneer Award. De winnaars worden op 22 februari bekendgemaakt.

Dag voor professionelen

Op vrijdag 23 februari verwelkomt Batibouw iedereen uit de bouwsector voor de Professionele Dag. Zeker te bezoeken is paleis 10 waar het Bouwforum zal plaatsvinden, het netwerk- en informatie event gehost door Embuild (voorheen Confederatie Bouw). Zij brengen verschillende partijvoorzitters rond de tafel voor een verkiezingsdebat over betaalbaar en duurzaam wonen, overheidsinvesteringen en aantrekkelijke bouwjobs.

Inschrijven is verplicht, maar gratis via www.bouwforumconstruction.be

Praktisch

Zaterdag 17 tot en met zondag 25 februari 2024 van 10u – 19u
Dinsdag 20 februari en woensdag 21 februari gesloten
Vrijdag 23 februari: Professionele Dag + nocturne (open tot 22u)

Brussels Expo, Belgiplein, 1 – 1020 Brussel. Paleizen 5, 6, 7, 9 en Patio.

Tickets: 15,00 of tot 12/01/24 via een Early Bird-ticket aan 12,00, te koop via batibouw.com

Lees ook:

Source link

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment