Breng tijdens deze donkere dagen kleur in je badkamer met een douchedeur van Kermi

admin


Breng tijdens deze donkere dagen kleur in je badkamer met een douchedeur van Kermi

Het is alweer december, voor sommigen de gezelligste periode van het jaar. Lekker knus in de zetel met een kopje warme thee, kerstmarktje bezoeken, cadeautjes uitpakken, op skitrip gaan, bijpraten met familie en vrienden langs een rijkgevulde feesttafel, … noem maar op. Voor anderen kan het niet snel genoeg voorbij zijn, zij hunkeren weer naar een trip naar de zon, een dagje aan het strand, net iets langer op terras blijven plakken met een zomerse cocktail, een barbecue, … Wat is jouw voorkeur en die van jouw gezinsleden?

Zwarte douchedeuren blijven in!

Waar we het allicht wel allemaal over eens zijn is dat een lekkere warme douche deze dagen deugd kan doen. En misschien droom ook jij tijdens dat klein momentje van intens geluk wel eens van een nieuwe badkamer en heb je jezelf voorgenomen deze kerstvakantie enkele toonzalen te bezoeken. Zeker als het al even geleden is, zal het je opvallen dat je veel meer kleur ziet dan vroeger! En net zoals er fans van zomer en winter zijn, zijn er ook hier verschillen. Waar de ene trouw blijft aan het traditionele design in zilver hoogglans, gaat de andere mee in de trend van de zwarte steel-look.

Al moeten we voorzichtig zijn met het woord trend in dit geval. Bij Kermi zien we dat het aantal keer dat voor een zwarte douchedeuren gekozen wordt stabiel is. Zwart is dus zeker een blijver! Bij Kermi is de Walk In Dark Edition daarbij de absolute koploper!

Echt elke kleur kan

Dankzij de ruime keuzes aan andere kleuren zien we dat ook meer en meer mensen iets vinden dat volledig bij henpast en zo een extra sprankel in de badkamer brengen. Ontdek de standaard kleurreeksen Natuur, Pastel & Metallic op de KermiEXTRA-pagina. Voor wie dat nog niet genoeg is: ook elke RAL-kleur is beschikbaar.

 badkamer met een douchedeur van Kermi

Voor ieder budget

Kwaliteit en stijl gaat bij Kermi hand in hand, en het goede nieuws is dat dit niet duur hoeft te zijn. Elke deur is uitvoerig getest en beschikt over de nodige veiligheidscertificaten, ook de instapmodellen. Het glas in de douchedeuren van Kermi zijn minimaal 5mm dik, wat al zeer kwalitatief aanvoelt, en de profielen bestaan uit geëloxeerd aluminium. Dat laatste wil zeggen dat het aluminium behandeld is zodat het beter tegen een stootje kan en dus langer meegaat.

De laatste nieuwe reeks die uitkwam in november 2023, de JONA, is een perfect voorbeeld van de stelling dat kwaliteit en stijl niet duur hoeven te zijn: beschikbaar in zilver en zwart, minimalistisch design, eenvoudig te reinigen en maar liefst 6mm.

 badkamer met een douchedeur van Kermi

Lees ook:

Source link

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment