Ontdek de 4 meest populaire en betaalbare warmtepompen voor renovatie

admin


In nieuwbouw is een warmtepomp intussen al een evidentie. Maar ook voor bestaande woningen is er een warmtepomp voor elke situatie en voor elk budget. Bovendien geniet je momenteel van hoge energiepremies van de overheid wanneer je voor een warmtepomp in je bestaande woning kiest.

Een warmtepomp voor elke situatie en elk budget

Ook bij renovaties is het verstandig om meteen je traditionele verwarmingstoestel op gas, stookolie of elektriciteit in te ruilen voor een futureproof, duurzame en energiezuinige warmtepomp. De populairste en meest betaalbare warmtepompen in renovatieprojecten zijn:

  • warmtepompboilers voor de opwarming van je sanitair warm water. Zij passen in bijna alle woningen, zijn het goedkoopste toestel op basis van hernieuwbare energie dat je in huis kan halen en vormen zo de kleinste stap naar hernieuwbare energie bij je thuis.
  • lucht/lucht-warmtepompen of aircoheaters waarmee je in de winter tot 33% op je stookkosten kan besparen, ‘s zomers energiezuinig kan koelen en waar geen ingrijpende werken of kosten voor de plaatsing nodig zijn.
  • hybride oplossingen waarbij je een lucht/water-warmtepomp als ondersteuning van je bestaande cv-ketel inzet. Zij vormen een slimme keuze bij de renovatie van bestaande woningen die (nog) niet voldoende geïsoleerd zijn en zijn bijna voor elk huis geschikt.
  • lucht/water-warmtepompen die all-electric zijn, waarmee je volledig voor hernieuwbaar gaat en futureproof kiest voor het hoogste rendement, maar waarvoor je woning wel goed geïsoleerd moet zijn en waarvoor je verwarmingssysteem op lage temperatuur moet kunnen werken.

Op www.WarmtePompWijzer.be, een initiatief van Atlantic, marktleider in warmtepompen, ontdek je alles over de toepassingen, de werking, de richtprijzen, de premies etc. van deze 4 verschillende types warmtepompen.

Welke warmtepomp past bij jou? Doe de test!

Een warmtepomp ligt vandaag de dag binnen ieders bereik: voor nieuwbouw, maar ook voor renovatie.

Maar welk type warmtepomp past het best bij jouw behoeften of bij jouw budget? Een warmtepompboiler, een lucht/lucht-warmtepomp, een hybride oplossing of een lucht/water-warmtepomp? En welk toestel kies je daarin best?

Je ontdekt het met de warmtepomptest van Atlantic op www.WarmtePompWijzer.be > Doe de warmtepomptest.

Je kan de test doen op basis van jouw situatie en jouw behoeften en dan ontvang je een aanbeveling op maat van jouw voorkeuren. Maar je kan de test ook doen op basis van je beschikbaar budget en dan ontvang je een aanbeveling op basis van jouw financiële voorkeuren.

Ontdek de 4 meest populaire en betaalbare warmtepompen voor renovatie

Vraag je gratis e-book aan!

Alles weten over warmtepompen? In het Warmtepompwijzer-e-book ontdek je wat een warmtepomp van Atlantic voor jou, je gezin, je woning en je portemonnee kan betekenen. Vraag nu jouw gratis exemplaar aan via deze link.

Ontdek de 4 meest populaire en betaalbare warmtepompen voor renovatie
Wil je meer informatie of een offerte? Of zoek je een installateur of een verdeler van Atlantic in je buurt? Aarzel niet om Atlantic vrijblijvend te contacteren via deze link.Source link

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment