Quick-Step presenteert baanbrekende vloerencategorie ‘Lumic’

admin


Quick-Step opent voor de derde keer zijn deuren tijdens de Flanders Flooring Days, van 13 tot 16 mei. De Flanders Flooring Days is een jaarlijks evenement waar professionals in de vloerindustrie samenkomen om de nieuwste trends, innovaties en producten te ontdekken. Tijdens dit vierdaagse evenement zijn professionals met een passie voor vloeren welkom op de site in Wielsbeke, waar ze een boeiende ontdekkingsreis door de wereld van Quick-Step kunnen maken. Eén van de hoogtepunten is de lancering van de gloednieuwe productcategorie ‘Lumic’ zijn, die het huidige assortiment van laminaat, vinyl en parket zal aanvullen.

Quick-Step presenteert baanbrekende vloerencategorie Lumic

Tijdens de Flanders Flooring Days nemen bezoekers een kijkje achter de schermen van het wereldwijde vloerenmerk. Ze krijgen een exclusief inzicht in het vakmanschap en de toewijding van het merk en de laatste nieuwe innovaties. Zo wordt Quick-Step’s Experience winkelconcept voorgesteld aan het grote publiek, alsook wordt de nieuwe merkcampagne met de slogan ‘Bring happiness home’ tot leven gebracht in een indrukwekkend concept. Daarnaast spendeert Quick-Step ook heel wat aandacht aan hun duurzaamheidsinitiatieven, onder meer de lancering van hun take-back programma voor vloeren genaamd ‘Recover’, waarmee het van vloer tot vloer recycleert.

Het hoogtepunt van het evenement is echter de lancering van de nieuwe, baanbrekende vloerencategorie. Quick-Step onthult een revolutionaire categorie genaamd ‘Lumic’, een innovatie waar performance, design en duurzaamheid samenkomen. Het belooft een unieke kans voor de bezoekers van Flanders Flooring Days om als eersten deze nieuwe categorie te ontdekken.

Quick-Step presenteert baanbrekende vloerencategorie LumicSource link

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment