Zo creëer je met de juiste douchewand een luxe badkamer

admin


Ben je van plan om je badkamer binnenkort opnieuw in te richten? Als je het nu eens echt goed wilt aanpakken en een luxe badkamer wilt creëren, lees dan vooral verder. Wij vertellen je hieronder namelijk hoe je met de juiste douchewand je huidige badkamer kunt transformeren naar een stijlvolle, moderne ruimte.

Een glazen douchewand

Ga je voor luxe? Dan kom je eigenlijk niet weg met een simpele douchecabine. Een moderne, luxe badkamer is niet compleet zonder een inloopdouche met een mooie glazen douchewand. Met de juiste douchewand creëer je een ruime inloopdouche. Het liefst kies je dan voor een douchewand van glas. Dit combineer je vervolgens met een hoogwaardige regendouche en een thermostaatkraan. Door te kiezen voor een inloopdouche met een glazen douchewand, combineer je stijl en comfort. Aan de ene kant krijgt je badkamer een luxe uitstraling en aan de andere kant zorg je ervoor dat je je dag kunt beginnen in een ruime, comfortabele douche.

Een zwarte douchewand

Als je het hebt over stijl, maak je met een glazen douchewand een uitstekende keuze. Bij het woord ‘glas’ denk je in eerste instantie vooral aan een transparante douchewand. Maar wist je dat een zwarte douchewand ook een optie is? Er zijn mooie getinte glazen douchewanden verkrijgbaar. Ze zijn er in verschillende tinten, waaronder goud of koper. Die kleuren zijn ook zeker te overwegen. Als je echter een moderne, industrieel ogende badkamer wilt creëren, is een zwarte glazen douchewand misschien beter geschikt. Zeker wanneer de tegels een lichte kleur hebben, want dan zorgt het zwarte van de douchewand voor een mooi contrast.

Een inloopdouche creëren, wat zijn de opties?

Als je een moderne douche wilt creëren met een glazen douchewand, zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt naast de standaard inloopdouche – waarbij de douchewand in een hoek aan de muur wordt bevestigd – ook kiezen voor een inloopdouche met een vrijstaande douchewand. Bij dit type douchewand is de douche van twee kanten toegankelijk. Dit zorgt voor wat ruimtelijkheid in de badkamer. Mocht je niet genoeg ruimte hebben in je badkamer voor een inloopdouche, kun je ook een draaibare glazen douchewand overwegen. Zo heb je de voordelen van een douchecabine, maar creëer je toch een stijlvolle badkamer.

Ga voor luxe

Wie voor luxe gaat, doet er goed aan om het ruime aanbod aan douchewanden eens te bekijken. Je kunt echt het verschil maken door een stijlvolle, ruime inloopdouche in je badkamer te plaatsen. Neem vooral de tijd om te kijken wat er allemaal verkrijgbaar is. Wie weet vind je een mooie zwarte douchewand die perfect aansluit bij de rest van je badkamerinterieur. Of wat dacht je van een mooie douchewand met een middenprofiel?Source link

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment